На погребението на 19-годишния младеж Емилия се появява бременна. Тогава

...
На погребението на 19-годишния младеж Емилия се появява бременна. Тогава
Коментари Харесай

Нова Информация! След Смъртта На Феди Башур Нова Трагедия! И Емилия Загуби Детето Си!

На погребението на 19-годишния юноша Емилия се появява бременна. Тогава фолдивата бе облякла прилепнала черна рокля, която издаде наедрелия стомах.

От напрежението около нещастието обаче Емилия пометна. 19-годишният наследник на сириеца Жорж Башур си отиде в края на май 2108-та година след зверска злополука на 37-мия километър на автомагистрала „ Тракия “ в посока Пловдив. В мелето едвам не починаха поп фолк изпълнителката и самият Жорж Башур, които се возели откъм гърба в джипа мерцедес, ръководен от Феди.

Тогава младежът не съумя да удържи ръководството на колата, която поради мокри асфалт попаднала на аквапланинг. Липсата на сцепление сред гумата на автомобила и асфалта настава, когато колата се движи толкоз бързо върху мокри път, че няма време да изместят водата. След удара момчето бе признато в болница, само че, за жалост, умря 3 дни по-късно.

Тогава Емилия изгубила и бебето си. „ Емилия пометна, само че Жорж към този момент й беше заречен да е младоженка, а и искаше да я зарадва малко, по тази причина подписаха брак 40 дни след ужаса. Тя и сега си пробва да зачене от него, само че е мъчно, тъй като има няколко аборта от някогашния си Коко Динев, които бяха по нейно предпочитание. Изключително рисковано е да забременее още веднъж “, разкри осведомена с драмата другарка на Емилия.

Изпълнителката на „ Само тебе желая “ има щерка Мира и наследник Иван от серийния осеменител на фолкпевици – висаджията Константин Динев. Въпреки това поп фолк изпълнителката се надява да подари със наследник и Жорж Башур, който най-малко малко да замести в сърцето му умрелия неуместно Феди.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР