На погачата на своя втори син, Антония Петрова шокира потребителите

...
На погачата на своя втори син, Антония Петрова шокира потребителите
Коментари Харесай

Ще гръмне: Антония Петрова така се наблъска с филъри, че лицето й заприлича на балон!

На погачата на своя втори наследник, Антония Петрова шокира потребителите с нещо, което нямаше нищо общо с мотива. Съпругата на Ивайло Батинков шашна с лицето си, което аха да се пръсне. Физиономията на тогавашната миска е замязяло на балон, само че повода не е напълняване.

Както знаем, Тоца има прилична фигура, която не съумя да скапе фрапантно даже по времето на втората си бременност. Лицето й обаче е необичайно кръгло и бузесто - нещо, с което в никакъв случай не се е отличавала.

Видно е, че повода е една - набухвателите на Тоца в действителност са филъри, много обилно сложени освен това... Явно след раждането тя е била чест клиент в кабинета на персоналния си кожен лекар, а и индивидът несъмнено се е постарал... да не кажем, че се е престарал.

" Та тя е като надута, имам възприятието, че едвам се усмихва и прави мимики със напън. Все едно е плажна топка, която някой е надувал крепко. Но забавното е щом е почнала от в този момент, то какво ще прави след няколко годинки?! Тая кожа какъв брой тъкмо може да се раздува, съгласно нея?! ", смеят се потребителки в нета.

Петрова обаче очевидно се харесва (всъщност тя постоянно показва какъв брой се харесва), въпреки че зорко следи всяко едно мнение за себе си във виртуалното пространство. Нещо, което човек с действително самочувствие, не би правил...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР