На почивката им в Тайланд изтече реално видео, в което

...
На почивката им в Тайланд изтече реално видео, в което
Коментари Харесай

Мара №2?!? Златка Райкова: Да, Карен ме удря, но ние сме с@до-мазо!

На почивката им в Тайланд изтече действително видео, в което се видя по какъв начин Карен Хачатрян е гневен и протяга ръка с крепък пестник към лицето на снимащата го Златка Райкова. След това клипът бе пресечен. Обяснение до момента нямаше, само че потребителите не не помниха видяното и не спираха да задават въпроси.

Ето че най-сетне хванаха натясно плеймейтката, която даде фрапантен отговор. " Да, Карен ме удря от време на време, случва се, само че това е, тъй като ние доста си обичаме с@до-мазото ", съобщи Райкова, а по-късно се изсмя и попита почитателите си дали правилно имат вяра на всичко, което четат.

Малката разлика тук е, че това не беше " прочетена ", а " персонално забелязана " вест, която Златито по този начин и не изясни. Тя не разкри нито за какво Карен е буен, нито за какво е замахнал към нея в Тайланд.

Каза обаче друго и то е, че дамите би трябвало да бъдат доста търпеливи с мъжете, тъй като последните елементарно се обърквали. Милинките... " Ние сме тези, които би трябвало да ги изчакаме и леко да ги вкараме в правия път. В началото и при нас беше по този начин, Карен имаше интервали на неустановеност и съмнение. Една жена обаче не би трябвало да се тръшка и да крещи, а би трябвало да му даде време. Защото е нужна единствено една неточност и всичко се срутва ", споделя Райкова.

Което наведе някои консуматори на въпроса дали е прощавала и преглъщала невярност от арменеца... Е, първоначално, де...

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Карен Хачатрян Златка Райкова Тайланд Русата Златка Мара арменец изневяра
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР