На площада пред парламента в София има хора от цялата

...
На площада пред парламента в София има хора от цялата
Коментари Харесай

Протест на пътни строители, Комитова - парите са във фирмите

На площада пред Народното събрание в София има хора от цялата страна – чиновници на „ Автомагистрали Хемус” АД, някои са докарани от Хасково, други от Шумен.

В пространството към Народното събрание има засилено полицейско наличие. Автомобилите по бул. " Цар Освободител " се движат. Междувременно от ефира на две национални малките екрани тази заран следващ рунд нападки си размениха актуалният длъжностен министър на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова и някогашният подобен Николай Нанков, който първо беше министър, след това стана заместник-министър.

Пред Нова телевизия Комитова съобщи, че Нанков бил доста наскърбен поради промяната на ръководителите на АПИ и на „ Автомагистрали”. " Той е доста сърдит, че към този момент не е на пътя на парите към строителните компании ", сподели министърът в телевизионния ефир и го провокира: Каня Николай Нанков на обществен дебат да приказваме за автомагистрала „ Хемус”.

Комитова бе безапелационна, че парите са във компаниите, тъй като Нанков и Петя Аврамова са раздали предплатено милиард.

По същото време в студиото на бТВ приказва Николай Нанков от ГЕРБ. Не е имало нелегално строителство на Автомагистрала „ Хемус”. ДНСК са подали неверни данни. Хаосът в Министерство на регионалното развитие е на квадрат, съобщи той и бе безапелационен, че по време на ГЕРБ строителство по 4-и и 5-и лот не е имало.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР