На пленум днес БСП Благоевград взе решение да снеме доверието

...
На пленум днес БСП Благоевград взе решение да снеме доверието
Коментари Харесай

Наказателна акция на БСП-Благоевград срещу общински съветник! Изключват от партията В. Христов, гласувал кредита от 17 млн.лв за парк Бачиново

На пленум през днешния ден Българска социалистическа партия Благоевград взе решение да снеме доверието си, да изключи от групата на общинските съветници и от партията общинския консултант и някогашен водач на младежката организация, Веселин Христов.

Решението бе взето на Изпълнително бюро предходната седмица, през днешния ден пленумът го удостовери. С този углавен акт алените в регионалния център демонстрират, че се дистанцират от съветника, който на последното съвещание на общински съвет гласоподава дружно с още 23 -ма свои сътрудници решението за вдишване на дълг от 17 милиона лв. за реновиране на парк Бачиново и осъществяване на упорит план, създаден и препоръчан от кметската администрация..

Около името на Христов от дълго време се шуми в Българска социалистическа партия. Hегови сътрудници твърдяха, че политическата му интензивност е нулева, по тази причина и хвърлил оставката си като юношески водач, други пък напомнят, че е от крилото " антининова " в Българска социалистическа партия, което също настроило част от съпартийците му против него. Той от своя страна дефинира оставката си като честен акт и персонална отговорност поради слабите резултати на Българска социалистическа партия на последните избори.
П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР