На пленарното заседание в четвъртък депутатите ще обсъдят ратификацията на

...
На пленарното заседание в четвъртък депутатите ще обсъдят ратификацията на
Коментари Харесай

Мислят дали да изтеглим заем за нови антикризисни мерки

На пленарното съвещание в четвъртък депутатите ще обсъдят ратификацията на съглашението, с което страната ни тегли от Европейски съюз за нови антикризисни ограничения , съобщи кореспондент на БГНЕС. България ще получи средства в размер от 511 000 000 евро или малко над 1 милиард лв. по европейския инструмент за краткотрайна поддръжка SURE.
Първата част от средствата ще пристигна още през януари следващата година, когато ще изтеглим първия транш от 250 000 000 евро. Тази мярка има краткосрочна цел за оказване на помощ, а България ще продължи да се употребява от спомагателна поддръжка от Съюза за икономическо възобновяване от COVID-кризата. Максималният период до падежа на заема ще е 15 години.
 Социалното министерство запазило 300 000 работни места с антикризисните ограничения Социалното министерство запазило 300 000 работни места с антикризисните ограничения
Над 300 000 работни места досега са предпазени посредством ограниченията на страната за опазване и обезпечаване на претовареност. Благодарение на това...
В рамките на пленарното съвещание Народното събрание ще разиска и промени в Закона за броене на популацията и жилищния фонд през 2021 година , с които се дава опция да усили интервала на осъществяването му поради усложнената епидемиологична конюнктура в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР