На питане дали кандидатът на премиер на ГЕРБ ще е

...
На питане дали кандидатът на премиер на ГЕРБ ще е
Коментари Харесай

НА ЖИВО ГЕРБ обявява утре кой ще е кандидат за премиер! Бойко: По-умен и красив от мен няма

На запитване дали претендентът на министър председател на ГЕРБ ще е " интелигентен и хубав ", той отговори следното: Ако би трябвало да съм почтен по-умен и хубав от мен няма. Истината е това. Всеки би трябвало да се обича и почита самичък себе си, другояче няма по какъв начин и другите да го вършат ".

По-рано денем Румен Радев разгласи, че ще даде мандата на ГЕРБ на 15 май.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че обединението им със Съюз на демократичните сили ще изполва първия мандат, с цел да сформират държавно управление.

" Ще предложим неоспорим министър председател на следващия ден в Народното събрание пред водачите на всички партии. Изборът ни е за точния миг, правилния миг – това, което българите чакат ", безапелационен бе той.

По думите му претендентът им за министър-председател е горделивост за България и горделивост за Европа.

Правителството ще е на база цели и цели, уточни Борисов и се обърна с зов към всички партии: " Избори през август, без бюджет, е злополука ".

" Всеки виновен политик, всеки който взима заплата за тази работа, а всички ние сме такива в Народното събрание, не може да остави Народното събрание да работи месец и нещо без да създаде нищо ", уточни водачът на ГЕРБ.

" Категорично сме решени да създадем държавно управление, каквото и да ни коства това. Слагаме мандата, търсим виновните партии ", безапелационен бе Бойко Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР