На петия юбилеен конкурс за Лайстайл Награди LIFESTYLE AWARDS -

...
На петия юбилеен конкурс за Лайстайл Награди LIFESTYLE AWARDS -
Коментари Харесай

Рефреш за здраве спечели награда за Най-добро лайфстайл предаване на 2022 година

На петия юбилеен конкурс за Лайстайл Награди " LIFESTYLE AWARDS " - 2022 година

Водещата и създател на предаването по " Евроком " " Рефреш за здраве " Силвия Чалъкова получи справедливо самопризнание. На стилна гала в хотел „ Маринела ” се организира Петият юбилеен конкурс за Лайстайл Награди " LIFESTYLE AWARDS " - 2022 година, чийто притежател е известната в стилните и телевизионни среди Цвети Разлошка.

Предаването " Рефреш за здраве " завоюва премия за " Най-добро начин на живот предаване на 2022 година ". Наградите бяха в разнообразни категории от сферата на шоубизнеса. Тази година предаването с водещ и създател Силвия Чалъкова също чества 5 години празник! „ РеФреф за здраве ” е предаване за здравословен начин на живот на актуалните хора, което може да гледате всяка събота от 09: 00 часа в ефира на ТВ " Евроком "!

 `Рефреш за здраве` завоюва премия за `Най-добро начин на живот предаване на 2022 година`

Предаването е по авторска идея и разработка на водещата – Силвия Чалъкова, която е публицист с над 15 години опит в електронните и печатните медии. „ Рефреш за здраве ” има за цел да размени нездравословните привички с потребни, като демонстрира способи за възобновяване на тялото, душeвността, кариерата, културата, ценностната ни система, съвестта и състрадателността ни. Показва и известни персони, които живеят по нов, здравословен и социалнозначим метод, които творят или развиват някаква активност, с която са известни и могат да служат за вдъхновители.

 `Рефреш за здраве` завоюва премия за `Най-добро начин на живот предаване на 2022 година`

Водещи на влиятелните награди „ Lifestyle Awards ” 2022 бяха Елизабет Методиева - позната от телевизионния ефир на бТВ в предаването „ Папараци “, и Илия Георгиев - Дългогодишен радио водещ, войсоувър актьор, глас зад кадър на някои от най-рейтинговите телевизионни реалити формати – “ВИП Брадър ”, “Биг Брадър ”, “Денсинг Старс ”, “Стани Богат ” и други

Част от другите наградени персони бяха:

В категория „ Цялостен принос в българската музика “ беше наградена „ Примата на българския попфолк " – Глория; В категория,,Филмов режисьор ” - Ники Илиев; В категория,,Актриса ” - Александра Сърчаджиева; В категория,,Светски Журналист ” - Елизабет Методиева; В категория „ Пиар ” - Християн Гьошев; Наградата за „ Най-добра организация за събития ” получи Кристиян Кашкин, който е притежател и шеф на организация за организация на друг тип събития.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР