На персонала и клиентите на гиганта от Уолстрийт Morgan Stanley

...
На персонала и клиентите на гиганта от Уолстрийт Morgan Stanley
Коментари Харесай

Банкерите от Уолстрийт настояват персоналът им да се ваксинира

На личния състав и клиентите на колоса от Уолстрийт Morgan Stanley ще бъде неразрешено да влизат в офисите на компанията в Ню Йорк, в случай че не са изцяло имунизирани против ковид, съобщи BBC.

Неваксинираните чиновници ще би трябвало да работят отдалечено.

Политиката влиза в действие през идващия месец като ход, целящ да разреши премахването на анти-ковид ограничения.

Миналата седмица основният изпълнителен шеф на капиталовата банка прикани служащите да се върнат в офисите си.

В мемо на компанията се споделя: „ От 12 юли всички чиновници, клиенти и гости ще би трябвало да удостоверят, че са изцяло имунизирани, с цел да имат достъп до постройките на Morgan Stanley в Ню Йорк и Уестчестър “.

Би Би Си научи, че този ход ще разреши на компанията да отстрани рестриктивните мерки в офисите за носене на маски и съблюдаване на обществена отдалеченост.

По-рано този месец изпълнителният шеф на Morgan Stanley Джеймс Горман сподели: " Ако можете да влезете в ресторант в Ню Йорк, можете да влезете и в офиса си ".
 Уолстрийт потъва, а страхът от криза пораства Уолстрийт потъва, а страхът от криза пораства
Уолстрийт потъна при отварянето си през днешния ден, когато доходността на американските облигации спадна още повече, подхранвайки страховете от ре...

Редица финансови институции на Уолстрийт заемат твърда позиция във връзка с отдалечената работа.

Джейми Димън, Директор на най-голямата американска банка JP Morgan, неотдавна съобщи, че желае личният състав да се върне в офисите от юли.

Междувременно банкерите на Goldman Sachs бяха инструктирани да рапортуват имунизационният си статус преди да се върнат на бюрата си по-рано този месец.

През декември американската комисия за равни благоприятни условия в областта на заетостта, даде „ зелена светлина ” на компаниите да забранят на неимунизирания личен състав достъпа до работните им места, като се изключи тези, които не желаят имунизация по религиозни или медицински аргументи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР