На пазари като европейския, където сегментът на спортни хечбек модели

...
На пазари като европейския, където сегментът на спортни хечбек модели
Коментари Харесай

Ford: Focus ST е стъпка над Golf GTI

На пазари като европейския, където сегментът на спортни хечбек модели е мощно конкурентен, е извънредно мъчно за един автоконцерн да убеди клиентите, че би трябвало да изберат точно неговото предложение. Мнозина автопроизводители декларират, че техните високопроизводителни коли със съкратен заден завършек на каросерията са най-хубави. Ford не прави изключение. Американската компания има вяра, че има безусловно украшение в продуктовата си гама. Със солидните си оферти като предходния Focus ST и даже с по-малката Fiesta ST, кой може да ги упреква?

В изявление за motoring.com.au, шефът на Ford Performace за Европа Щефан Мойнцингер съобщи, че са направени доста съпоставения по време на създаването на най-новия Focus ST. Той твърди, че тестванията, които са били извършени против Hyundai i30N, Honda Civic Type R и Volkswagen Golf GTI демонстрират, че Focus ST е стъпка над Golf GTI по ​​отношение на ръководството и продуктивността.

„ Да, ние разгледахме Golf GTI, само че сигурно това не е хечбекът, към който се стремим. Ние искахме да създадем доста по-впечатляващ автомобил и мисля, че успяхме ", изясни Мойнцингер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР