На пазара вече гъмжи от смартфони, способни да улавят новия

...
На пазара вече гъмжи от смартфони, способни да улавят новия
Коментари Харесай

Китай изпрати в космоса първия 6G сателит

На пазара към този момент гъмжи от смарт телефони, способни да улавят новия 5G сигнал, само че множеството телекомуникационни компании по света към момента работят върху инфраструктурата за новата мрежа.

В Европа и Съединени американски щати 5G мрежите към момента " прохождат ", до момента в който в Китай явно към този момент гледат към идващото потомство безжичен интернет.

В края на предходната седмица Ney York Post заяви, че Китай е изстрелял първия 6G спътник в орбита и стартира да тества качествата на ултра-бързата мрежа.
 Снимка 505537

Сателитът се споделя Star-Era-12, а потенциалът на 6G вълните, които излъчва, е доста по-голям от този на 5G.

6G мрежата е 100 пъти по-бърза от 5G, до момента в който 5G сигналът е към 100 пъти по-бърз от сегашния 4G подобен. Сами можем да сметнем почти какъв брой по-способна новата мрежа, която Китай тества, от елементарните LTE мрежи, с които сме привикнали сега.

Космосът се оказва едно от дребното места, където сходна технология може да бъде тествана, защото сигналът бързо се разпръсква във

Професор Томасо Мелодия от Института по IoT в Североизточния университет в Съединени американски щати счита, че установяването на водачество в развиването на 6G мрежите е от изключителна значимост за всяка страна.

То ще спомогне за развиването на нови технологии и промишлености, само че съгласно Мелодия " този, който управлява (6G) мрежата, ще управлява светът ".
 Снимка 505539

След като се трансформира в неоспорим пионер на 5G технологиите, Китай в този момент се готви да направи същото и със идващото потомство мрежи, споделя Мелодия.
 Huawei, 5G и за какво Англия също загърби китайската марка
Кралството също загърбва Huawei

5G антените на Huawei ще са необичайност

Въпреки това професорът има вяра, че Съединени американски щати, а и останалите страни по света, към момента могат да се включат в конкуренцията и да не разрешат на Китай да господства 6G честотите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР