На пазара вече е романът „Царството на мрака“ на Анди

...
На пазара вече е романът „Царството на мрака“ на Анди
Коментари Харесай

Време за четене: „Царството на мрака“ събужда стара, но незабравена заплаха

На пазара към този момент е романът „ Царството на мрака “ на Анди Макдермът от издателство „ Ибис “, описван като „ динамичен трилър в духа на историите за Джеймс Бонд и Индиана Джоунс “.

1943 година – окупирана Гърция

Мисията е елементарна: да се заловят укриващи се евреи. Но в една отдалечена плантация Секретен сътрудник щурмбанфюрер Ерих Крол се натъква на нещо ненадейно – светилище на Александър Велики и делва, цялостна с вода, която има мистериозни свойства . След като заграбват съкровището, нацистите се покриват…

Наши дни – Лос Анджелис

Известната археоложка Нина Уайлд и нейният брачен партньор, някогашният командос Еди Чейс, са потърсени от млад мъж, който ги предизвестява за плануван обир на преди малко откритата гробница на Александър Велики в Египет. Но преди да има опция да им изясни повече, той е погубен от търсен нацистки военнопрестъпник, който наподобява напълно млад, макар миналите над седемдесет години .

Докато Нина и Еди търсят отговори, те откриват, че най-зловещият режим в човешката история е на път да се възроди . Но в този момент има заплаха нацистите да се снабдят с нещо надалеч по-ценно от властта – величие.

 книга Ибис Издателство Ибис
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР