На пазара има най-различни варианти са подсилване и модифициране на

...
На пазара има най-различни варианти са подсилване и модифициране на
Коментари Харесай

Как да добавим още лещи на гърба на iPhone 11 Pro

На пазара има най-различни разновидности са укрепване и модифициране на камерите на смарт телефоните посредством прибавяне на спомагателни лещи.

Повечето от тях обаче са много неуместни за прилагане и се трансформират в още нещо, което би трябвало да мъкнем с нас, в случай че желаеме да създадем хубави фотоси.

Затова хората от ShiftCam са основали специфичен калъф за iPhone 11 Pro и 11 Pro Max, който хем защищава телефона, хем служи като държач за цялостен набор от лещи.
 Снимка 460219

Джаджата ще бъде показана в целия й искра по време на CES тази седмица, само че от уеб страницата й успяхме да научим много за качествата й.

Калъфът на ShiftCam разполага с общо пет лещи, които напълно елементарно можем да манипулираме и слагаме върху лещите на iPhone 11 Pro.
 Снимка 460220

С тях телефото лещата на Apple може да доближава до четири пъти, а лещата за необятен ъгъл на снимане може да обхване до 180 градуса.

Към тях има и лещи за 20х и 10х макро фотоси, както и още една за необятен ъгъл.

Този модел ShiftCam коства 75 $, което е допустима сума, имайки поради, че получаваме калъф и общо пет спомагателни лещи.
 Снимка 460218

На уеб страницата на ShiftCam можем да намерим и още сходни джаджи, като да вземем за пример леща за 230-градусови фотоси.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР