На пауза е успехът на художника, който избяга в слънчева

...
На пауза е успехът на художника, който избяга в слънчева
Коментари Харесай

Прът в колелата на Зуека! Какво се случва с картините му

На пауза е триумфът на художника, който избяга в слънчева Испания

Популярният артист и тв водещ Васил Василев - Зуека не може да продаде едни от най-известните си произведения след нарастването на цените. От месеци насам творбите стоят непокътнати, защото искащите да се снабдят с част от гения на 57-годишния художник, който преди две години преоткри пристрастеността си да рисува отхвърлят да платят главозамайващите суми от 1500 - 2500 лева, написа „ Галерия ”.

Най-скъпа продължава да бъде „ Вържи шута, да ти е мек трона “, струваща 2500 лева От март до момента тя към момента не е закупена. Следвана е от „ Пътят на рибата “, „ Преди лягане “ и „ Яйцето “ – всичките по 1500 лева Единствените две изплатени картини, предлагащи се над хилядарка, са „ Мата Хара “и „ Завинаги дружно “ с оповестените 1300 лева Налични са още „ Сирни заговезни “ за 1300 лева и „ Танц “ за 1000 лева

Според осведомени Василев ще се озове пред банкрут, в случай че не промени ценовия азбучник. За да компенсира загубите, той промотира нови платна в формалния си профил в развлекателната платформа Инстаграм. Преди дни пусна творбите „ Адам и Ева “, „ Жена “ и други.

Зуека, както е прочут от дребния екран, припечелва още от платна по поръчки. Една от най-големите му е с размери 150/120. „ Аз пък да не съм по-долу “, майтапи се той с размера, позирайки пред съвсем приключената картина. През последните месеци той е в Испания, където живее с околните си. Не се връща постоянно, макар че всичките му другари и познати чакаха да прекарва няколко дни месечно в България.

Една от аргументите, провокираща го да е на родна земя, е дъщеря му Девина. По-рано момичето режисира нов късометражен филм, след големия триумф на „ Хлад “, който завоюва влиятелни награди в редица фестивали. Неотдавна тя дефинитивно завърши с работата по втората си лента - „ На игра “. Сюжетът на кино лентата се развива в стая за арести, а мястото на фотосите е в такова същинско помещение, което се намира под стадион „ Васил Левски “.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР