На път сме да постигнем трета национална катастрофа, за нас

...
На път сме да постигнем трета национална катастрофа, за нас
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Костадин Костадинов: На път сме да постигнем трета национална катастрофа, за нас Русия не може да бъде враг

На път сме да реализираме трета национална злополука, за нас Русия не може да бъде зложелател. Това сподели Костадин Костадинов, водач на „ Възраждане “ пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Тези хора, в случай че си мислят, че като изключат някой, мислят че ще го спрат да вървят на комисии ли?

Ние сме в съпротива. Така или другояче решенията минават без нашите гласове. Това е детско държание. Наистина доста се смяхме нощес “, сподели Костадин Костадинов.
„ Това, което тогава се случи беше дипломатически скандал. Ангел Георгиев беше член на делегация. Той беше ръководител на парламентарна делегация. Беше обичай и му беше поставена възбрана 2 години да не влиза в Македония. Тук-там излезе нещо доста скромничко. Ето ви двоен стандарт. Ето нещо, което отвращава хората. Посещението беше планувано още преди един месец. Така че това, което направихме ние е един голям външнополитически пробив. За нас Русия не може да бъде зложелател. България до момента два пъти е била в остри положения на съвсем война с Русия. Как приключиха? С национална злополука. Напът сме да реализираме трета национална злополука. Следят ни от месеци, от години, не могат да ни уплашат. Какво ще създадат? Ще тръгнат да ни убиват ли? “, попита Костадинов.

„ По никакъв метод не сме били инструктирани за външната политика. Русия дава опция за гратис образование на български дипломати “, добави Коста Стоянов.

„ Може би някои хора са привикнали да получават указания. Ние бяхме там намерено и не сме получавали инструктаж “, съобщи Ангел Георгиев от „ Възраждане “.

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР