На първо място стигнахме дотук заради липсата на доверие помежду

...
На първо място стигнахме дотук заради липсата на доверие помежду
Коментари Харесай

Сачева: Бомбите на Бойко Рашков се оказват пиратки

На първо място стигнахме дотук поради неналичието на доверие посред ни. Всеки, който идва на власт, смята, че всичко стартира от него. Това съобщи претендентът за депутат от ГЕРБ Деница Сачева в студиото на " Панорама " по Българска национална телевизия по отношение на високата Коронавирус смъртност в страната и ниските равнища на имунизация.

,,Служебното държавно управление, вместо да надгради направеното от нас и да направи осведомителна акция и да подреди лечебните заведения, се занимаваше с изчегъртването на специалисти и започваше от нулата. Имаме четири типа ваксини, а имунизацията у нас е на толкоз ниско ниво``, добави Сачева.

Относно изнесените от Министерство на вътрешните работи и от министър Бойко Рашков данни за финансови злоупотреби за Автомагистрала " Хемус " Сачева уточни, че бомбите на вътрешния министър нормално се оказват пиратки, припомняйки обвиняванията му за подслушване и " човекоядство ", които към момента не са потвърдени.

Бившият обществен министър акцентира също по този начин, че Рашков се засилва постоянно преди избори, а до тогава го няма.

Както се разбра през днешния ден, в прокуратурата няма данни по отношение на Автомагистрала " Хемус ". Просто всичко е една медийна бомба – по този начин беше с подслушванията и с човекоядството. Това е следващата медийна конспирация, която се пуска от Министерство на вътрешните работи и Бойко Рашков, уточни Сачева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР