На първо място, ще поискаме от Руската федерация да сложи

...
На първо място, ще поискаме от Руската федерация да сложи
Коментари Харесай

Полша ще поиска обяснение от Москва, след като руска крилата раке...

" На първо място, ще желаяме от Руската федерация да постави завършек на терористичните си въздушни удари по популацията и територията на Украйна, да постави завършек на войната и да се заеме с вътрешните си проблеми ", се показва в изказване на представителя на полското Министерство на външните работи Павел Вронски.

 

Русия наруши въздушното пространство на Полша рано тази заран с крилата ракета, изстреляна по цели в Западна Украйна. За това сигнализираха по-рано през днешния ден полските въоръжени сили, представени от „ Ройтерс ”.

" На 24 март в 04:23 ч. имаше нарушаване на полското въздушно пространство от една крилата ракета, изстреляна от Руската федерация ", се отбелязва в изказване на полските въоръжени сили в обществената мрежа " Екс ".

 

Руската ракета, навлязла в полското въздушно пространство, " се движеше със скорост от съвсем 800 км/ч ", разясни представителят на полските въоръжени сили. Понастоящем полското въздушно пространство е в сигурност, акцентира той.

 

Припомняме, че Русия нанесе през днешния ден въздушни удари по Киев и по Лвовска област, която се намира в Западна Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР