На първо място, е необходимо да обясним защо се нарича

...
На първо място, е необходимо да обясним защо се нарича
Коментари Харесай

След като научих това задължително си държа по 1-2 лимона в камерата, замразени и готови за действие

На първо място, е належащо да разбираем за какво се назовава терапия със замразени лимони.
Много хора, страдащи от рак, всекидневно употребяват този лек като „ добавка “ към курсовете химиотерапия.Причината се базира на антиоксидантната мощ на лимоните в битката със злокачествените кафези и в способността им да укрепят естествените защитни сили. Тези пациенти с рак минават много нападателни лекувания, които съществено повреждат имунната система.
Така лечението със замразени лимони се трансформира в много потребно лекуване в тези случаи.

Разбира се, не бихме могли да твърдим, че това е 100% ефикасно противораково лечебно средство; това е по-скоро спомагателна терапия, която може да помогне в тези случаи – както за попречване на тумори, по този начин и за противопоставяне на последствията от химиотерапията.
Въпреки това противораковата мощ на замразените лимони не е единственият им плюс. Ще разбираем още няколко.
1. Природното благосъстояние на витамини
Лимоновата кора съдържа минимум 10 пъти повече витамини, в сравнение с сока на плода. Наистина е забавно да се знае, че във външния пласт на тези лекарствени плодове са скрити най-хубавите качества – тези, които всекидневно изпускате, защото не я консумирате. Винаги изхвърляте кората и употребявате единствено сока, нали?
Искате ли да разберете кои типове витамини от лечението със замразени лимони ще ви оказват помощ?

Пектин
Витамин С
Флавоноиди
Повече от 22 разнообразни съединения, способни да забавят окисляването на клетката.
2. Защита и подсилване на имунната система
Това е отлично! Терапията със замразени лимони ще се пребори с доста от ежедневните болести, на които непрекъснато сме изложени – като типичен настинки, инфекции, грипове… Много хора се приготвят с богати отвари от лимонова кора, само че значимо е да се знае, че при варенето на лимона той губи до 40% от своите свойства.

От друга страна, в случай че е е замразен, резервираме всичките му преимущества и е елементарен за изразходване. А е и толкоз вкусно!
3. Замразени лимони за намаляване
Както знаете, лимонът е доста потребен плод, който оказва помощ за детоксикация на организма, а също се бори с съществуването на липиди в кръвта, които водят до неприятен холестерол и които се съхраняват като мазнини в тялото. Според това, което диетолозите споделят, би било добре да се употребяват към 75 гр. лимон всеки ден – те ще оказват помощ за изгубването на килограми по натурален метод, постоянно съпроводен със здравословна диета.

Защо не опитате?
Как да приготвим замразени лимони?
Приготовлението на лечението със замразени лимони е толкова елементарна, че ще свикнете с това лечебно средство в всекидневието си – освен тъй като е елементарно, само че поради усета и истинските ястия, които можете да приготвите с тях. Вижте по какъв начин да я приготвите:
Какво е належащо?

2 лимона
Ренде
Как се подготвят?
Толкова е просто – просто поставете 2 лимона във фризера един през целия ден. Няма никаква друга загадка. Някои ги нарязват на 2 или 3 елементи авансово, с цел да улеснят настъргването им по-късно, само че ние предлагаме да ги замразите цели.
Как да консумираме замразените лимони?

Както към този момент споменахме по-рано, идеално е да консумирате 75 гр. замразени лимони всеки ден. За да извършите това, това, настържете лимоните, откакто са изцяло замразени. Веднага ще усетите естествения мирис и можете да ги включите в ястия, с цел да придадете истинска нотка към усета. Ще ви предложим няколко елементарни образеца за това, по какъв начин можете да ги консумирате:
Добавете 25 гр. замразена настъргана лимонова кора в кисело мляко без захар.
Добавете 25 гр. замразена настъргана лимонова кора към салатата за обяд, която би могла да включва спанак, ядки, прясно сирене, няколко части сьомга и няколко чери доматчета.

Можете да добавите замразена настъргана лимонова кора и към пресни отвари, като охладен зелен чай или друга студена натурална напитка, идеална за средата на следобеда.
Замразеният лимон също се съчетава добре с всеки тип плодова салата, която приготвяте. Пригответе купа нарязан ананас, 3 ягоди, ½ киви, счукани орехи и поръсени с към 25 гр. замразен настърган лимон.
Техниката на замразени лимони оказва помощ да се възползвате от преимуществата на кората, която нормално изхвърляте. Не забравяйте, че занапред нататък към този момент нямате опрощение: вие и фамилията можете да се насладите на „ желязно “ здраве с помощта на това просто лечебно средство. Защо не сложите 2 лимона във фризера още в този момент?
Инфо:  lekuvai.bg 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР