На първия учебен ще преобладава слънчево време над страната.След обяд

...
На първия учебен ще преобладава слънчево време над страната.След обяд
Коментари Харесай

Слънчево и топло за 15 септември


На първия образователен ще доминира слънчево време над страната.

След обяд над Източна България и планинските региони облачността краткотрайно ще се усили и на обособени места ще превали, допустимо е и да прегърми.

Максималните температури ще са сред 26 и 31 градуса, за София 26, по Черноморието също 26, а в Северна и Южна България температурите ще доближат 30-31 градуса. В четвъртък остава топло, без превалявания, а температурите ще са още веднъж сред 25 и 30 градуса.

През идните почивни дни стартира намаляване на температурите, което ще продължи и през седмицата от 20 до 26 септември. На 20 и 21 се чака оптималните температури да бъдат сред 20 и 25 градуса, а в източните региони - под 20.

Предстои най-вече забележителна облачност, тук-там с превалявания от дъжд, има възможност в обособени региони да са и обилни. Задава се типично есенно време. На 22-и септември в 22 часа и 21 минути ще настъпи астрономическата есен.

До средата на третото десетдневие изгледите са времето да остане относително хладно, по-често най-вече облачно. Ще има и превалявания, краткотрайно интензивни към 23 и 24 септември. През втората половина от десетдневието вероятността за превалявания понижава и изгледите са за повече слънчеви часове.

Дневните температури ще се покачат, само че минималните ще се намалят. Тогава по високите полета на Западна България чакаме да се образуват първите слани.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР