На първичните избори на Демократическата партия през 2020 г. Джо

...
На първичните избори на Демократическата партия през 2020 г. Джо
Коментари Харесай

Пазарджикът Байдън трябва да се противопостави на възрастовия фактор

На първичните избори на Демократическата партия през 2020 година Джо Байдън изглеждаше като светиня в област, в която всеки се стреми да надмине коренно идващия. И въпреки всичко премията беше „ Чичо Джо “ – единственият претендент, който подцени Twitter, смяташе, че би трябвало да има някакъв надзор на границата сред Съединени американски щати и Мексико и му липсваше усърдието на останалите по отношение на сериозната расова доктрина и полова еднаквост. Въпреки цялата шумотевица към факултетния радикализъм, гласоподавателите от работническата класа бяха тези, които взеха решение конкуренцията.

Байдън щеше да има шанса да повтори историята през 2024 година Въпреки че не е изправен пред сериозен противник за номинация, Демократическата партия е подложена на непрекъснати терзания за физическо препъване или гаф, който би затвърдил публичния песимизъм по отношение на напредналата му възраст.

Откакто беше определен в Сената на Съединени американски щати през 1972 година, Байдън постоянно се е стремил към тази транзакция пространство, където може да се реализира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР