На първи юни от 11:00 часа по случай Празника на ...

На първи юни от 11:00 часа по случай Празника на

National Geographic Kids се завръща в София с Клуб „Малки Откриватели“ 2019

На първи юни от 11:00 часа по случай Празника на детето, в Борисова градина (Езерото с Лилиите, ще се организира обичаното събитие на всички любознателни деца – турнето на National Geographic Kids 2019!

За пета поредна година, обичаното списание на децата събира най-любознателните малчугани в Клуб „ Малки Откриватели “. За първи път обаче, игрите и ползите на децата ще бъдат ориентирани към огромната тематика – Опазването на природата и нашата планета! ЗАЩОТО Я ОБИЧАМЕ ТАКАВА КАКВАТО Е!Разделно събиране на боклуци, препоръки за екосъобразен метод на живот, по какъв начин да се грижим за природата, по какъв начин да рециклираме, за какво да рециклираме, ЗАЩО да сме ЕКО – всички тези детайли ще съпътстват тазгодишното турне на NG Kids, тъй като е значимо децата от дребни да знаят, че планетата ни е една и е за всички! Обединяващият детайл тази година е четирилистна детелина – знак на природата, която ние от екипа на NGKids, имаме вяра че ще бъде наш дом още милиони години напред. Това е отговорност на нас и нашите деца.

„ Учи, забавлявайки се “ е нашето мото, и ние от екипа на National Geographic Kids те чакаме с цел да играем, да се забавляваме, да танцуваме и до момента в който вършим дружно с теб всичко това, да се разделим обогатени с познанието, че нашият свят е в нашите и в твоите ръце, и всички ние имаме силата да го създадем по-добро място за живеене и игри.

Турнето към този момент мина през огромните градове на България, като бяхме позиционирани в централни градски елементи:
11 май, Варна 24 май, Пловдив 26 май, Бургас
В пика на лятото турнето не престава и в крайбрежните зони на най-големите морски градове:
15 август, Варна 17 август, Бургас
В София ще се върнем на 15 септември в Южния парк, а тържественият край ще бъде във Велико Търново, на 22 септември, когато всички честваме оповестяването на Независимостта на България.

Източник: az-jenata.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg