На първи тур аз имах повече гласове от кандидата на

...
На първи тур аз имах повече гласове от кандидата на
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Преборих модела ГЕРБ, но Нинова все още не е разбрала

" На първи тур аз имах повече гласове от претендента на ГЕРБ. Преборих ГЕРБ, само че някак не разбрах, че на " Позитано " са разбрали, че ГЕРБ е преборен и че идващият, който трябваше да се пребори, е идната част от сглобката ", това съобщи Ваня Григорова пред България он еър.

Тя отхвърли да е имала диалози с водача на ГЕРБ. По думите ѝ тя самата е преборила модела " ГЕРБ ", само че Нинова към момента не е схванала.

" Ако съм имала диалози и сделки с господин Борисов, той нямаше да поддържа господин Терзиев. Не съм говорила и с госпожа Нинова, тя не е моя тематика. Аз не съм партийно лице, аз съм непартиен претендент. И в никакъв случай не съм говорила за политически план по време на акцията. Ако някой това е чул - да уточни момента. Това, което следва пред мен, е да се изготви детайлна тъжба, която да насочим към съда. Аз и като общински консултант ще пазя идеите ", безапелационна е Григорова.

Тя призна, че партията ще има личен претендент за ръководител на СОС, като най-вероятно това ще е Иван Таков.

" Имаме няколко целта в СОС, сигурно една от тематиките ще бъде преустановяването на нощния превоз в столицата, защото няма задоволително водачи и рейсове. Ние първо би трябвало да подсигуряваме градския превоз денем, а след това през нощта. Ние няма да сме срещу, ние сме там в полза на софиянци ", разясни тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР