На парада в Москва в чест на 9 май двойник

...
На парада в Москва в чест на 9 май двойник
Коментари Харесай

Психолог твърди, че двойник на Путин е бил на парада на 9 май

На парада в Москва в чест на 9 май двойник на съветския президент Владимир Путин приказва и се срещна с водачите на републиките от Оперативно-наблюдателно дело. Това съобщи на 10 май в ефира на Канал 24 кандидатът на психическите науки Дмитрий Попов.
Прочетете още
„ Много деликатно изследвах появяването на „ Путин “ от 22-ра и 23-а година на 9 май и „ Путин “ в друго измерение. Ще кажа, че дадох прогноза в една от медиите, че ще има същият Путин, който беше през 2022 година на този церемониал. Така и стана “, сподели Попов.

Според специалиста последният път този двойник се появил обществено на икономическия конгрес в Санкт Петербург.

„ Това е „ говорещ “, това не е „ бункерен “. Той не е приказвал пред Федералното заседание в Гостиния двор, не е бил в Мариупол, не е бил в Крим. Това „ копие “ беше на договарянията в Техеран с водачите на Иран, когато се подписа това проклето съглашение за „ Шахедите “, добави Попов.



Психологът също по този начин означи, че двойникът на Путин видимо е стар през годината, само че се движи по-добре от „ бункерната версия “. Според Попов същият двойник преди този момент се е срещнал с китайския министър на защитата.

Психологът проучва и страстите на двойника, който прави гримаси и прехапва устни по време на парада. Попов е уверен, че на лицето му ясно се виждат паника и боязън, само че не и възприятие за виновност.

Че става дума за двойник, приказва и фактът, че наоколо е имало възрастни хора. „ Бункерният вид “ не разрешава сходни срещи без поредност от карантинни ограничения. Ето за какво, съгласно Попов, водачите на страните от Оперативно-наблюдателно дело, които дойдоха на парада, получиха дубльор.

" Това са водачи на " второстепенни " страни, с цялото ми почитание даже към Казахстан. Руснаците евентуално към момента се считат за втората страна в света, може би първата. Следователно тези водачи са били употребявани тъкмо като отбрана, а не като водачи. Затова те бяха третирани доста. Освен това те даже бяха унизени от домакина на този церемониал, който сподели „ ръководителите на приятелски републики “, а не на суверенни страни “, сподели Попов.

Какво ще се случи с двойниците на Путин след провалянето на Русия

Психологът Дмитрий Попов допусна, че след провалянето на Русия във войната с Украйна, близнаците на президента на Руската федерация просто ще изчезнат и ще остане единствено един, който ще бъде отведен в Хага за арбитражен съд.

Както означи специалистът, Западът обаче разполага с инструментите да разграничи двойниците от същинския Путин.

Превод: 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР