На парада в чест на 70-годишнината от основаването на Китайската

...
На парада в чест на 70-годишнината от основаването на Китайската
Коментари Харесай

Daily Telegraph: Китайският военен парад — тревожно звънче за САЩ

На парада в чест на 70-годишнината от основаването на Китайската национална република Пекин показва своята военна мощ, най-новите си оръжия, написа The Daily Telegraph.

Тази проява на мощ беше ясно обръщение както за Съединени американски щати, по този начин и за съседите на Поднебесната, се споделя в публикацията.

Китай означи 70-годишнината от основаването на КНР с проява на военната си мощ, написа The Daily Telegraph, представен от "Поглед инфо ".

Това беше ясно обръщение както към Съединените щати, по този начин и към съседите на Китай в Азия. Китай е изцяло развита страна с напреднали военни благоприятни условия, която е основана за да оспори стратегическото предимство на Америка.

Процесът на рационализация на Народоосвободителната войска на Китай, почнал още при започване на 90-те години на предишния век, а при Си Цзинпин интензивен и уголемен, разрешава на Поднебесната решително да се придвижи към своята цел - да получи войска на международно равнище до 2035 година

За съседите на Китай в Азия, и по-специално за специалистите по защитата, актуалният церемониал би трябвало да е шокиращо уведомление, защото показа системи, които могат да трансформират фундаментално метода, по който ще се води война в бъдеще.

Сред най-значимите образци за военна техника беше хиперзвуковата ракета DF-17.

Както е маркирано в публикацията, Китай и Русия сега изпреварват Съединени американски щати в региона на хиперзвуковото оръжие.

Китайската ракета DF-17 е способна да носи както нуклеарни, по този начин и стандартни бойни глави и има скорост, с помощта на която актуалните отбранителни системи не могат да я спрат. В резултат на това ударните групи със самолетоносачи на Съединени американски щати са извънредно уязвими.

Освен това на парада бяха показани следните мостри военна техника: междуконтиненталната балистична ракета DF-41, която към този момент е призната на въоръжение, свръхзвуковият разследващ безпилотен летателен уред DR-8, безпилотният летателен уред, незабележимият изтребител J-20 и така нататък

С помощта на тези бойни системи Китай се надява да лиши Америка и нейните съдружници от независимост за маневриране, имайки опция да нанася удари по тях от огромно разстояние, написа The Daily Telegraph.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР