На пангара вече месец е Мира Добрева, която бе спусната

...
На пангара вече месец е Мира Добрева, която бе спусната
Коментари Харесай

Мира Добрева обижда фенове като каруцарка 

На пангара към този момент месец е Мира Добрева, която бе спусната на мястото на Драгомир Драганов в най-рейтинговото предаване на националната телевизия – „ Българска национална телевизия на 60 “. Тв рокадата стана тихомълком, а някои фенове въстанаха против изритването на Драго Чая и не стопират да търсят сметка на журналистката.

Във фейсбук профила ѝ всекидневно се развихрят кавги със селски привкус, а известната с лабилните си нерви тв водеща за следващ път потвърждава, че не търпи рецензия даже от своите почитатели. Почитателката на Добрева Веска Ганчева написа под нейна фотография: „ Мира, върни „ Българска национална телевизия на 60 “ на Драгомир Драганов. С теб не е същото. Скука “, а Добрева незабавно скача върху нея и изсипва тонове обиди. „ Веска Ганчева, върнѝ го ти. Сигурно ще можеш по-успешно от мен. А с теб евентуално ще е по-интересно. Като виждам каква си хубава, несъмнено си родена за телевизия. Даже и за шеф си подготвена, нали? А от футбол разбираш ли? И него, крещя, да оправиш. Че и там е огромна скука… “, написа тв звездата към старата дама.

С това обаче не се изчерпва нервният ѝ изблик. Друга фейсбук потребителка на име Милена Радославова също взема решение да изрази мнението си, без да пудри егото на журналистката със суперлативи, каквито тя очевидно само желае да чува за себе си. „ Не се сърди, само че в действителност не си за това предаване „ Българска национална телевизия на 60 “. Разбери го! Не изпращай нас, ние си имаме с какво да се занимаваме! “, написа тя. Добрева обаче не ѝ остава длъжна. „ Ръководството на една медия взема решение кой водещ къде да бъде изпратен. Никой не може да се самопостави на екран. Ако можехте, такива като вас щяха да са най-отпред. Защото аз може да не съм за това предаване, а вие безусловно сте, нали? И в случай че имате с какво да се занимавате, за какво се занимавате с мен? Я, марш отсам! “, агресира журналистката против коментаторката.

Засегнати от присвояването на поста на Драго Чая от Мира Добрева бяха и много естрадни величия, измежду които Силвия Кацарова, Йорданка Христова, дует „ Ритон “, Тони Димитрова и други. Всички те са на мнение, че Драганов е бил в основата на триумфа на носталгичния формат, който персонално той измислил, наложил в ефира и осъществил над 300 епизода. Още по-унизителното било, че щял да продължи да бъде редактор на предаването, до момента в който Мира обира лаврите на негов тил.

Според други фенове пък Добрева е пресен въздух в паметната графа, която бе захласната от Драго Чая, който взе да писва на публиката.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР