На пъбовете, ресторантите и кафетата в Шотландия бе забранено да

...
На пъбовете, ресторантите и кафетата в Шотландия бе забранено да
Коментари Харесай

Шотландия забрани на пъбовете да сервират алкохол вътре

На пъбовете, заведенията за хранене и кафетата в Шотландия бе неразрешено да продават алкохол вътре в пространствата за повече от две седмици – до 25-и октомври, заяви The Guardian.
Това е част от новите ограничения в битката против разпространяването на Covid-19, оповестени от първия министър на Шотландия Никола Стърджън.
 Пътнически трен дерайлира в Шотландия, има ранени Пътнически трен дерайлира в Шотландия, има ранени
Пътнически трен дерайлира в североизточна Шотландия в сряда, като има известия за " съществени пострадвания " при този „ извънредно...

What are new drinking restrictions in licensed premises in Scotland?
— The Guardian (@guardian)
Заведенията ще могат да продават храна и безалкохолни питиета вътре единствено до 18 часа и ще могат да продават алкохол на открито до 22 часа. Но в регионите с изключително високи равнища на болест всички лицензирани заведения, с изключения на хотелите, ще би трябвало да затворят порти, като им се разрешават единствено доставки по адреси.
Рестрикциите засягат близо 3,5 млн. души в централната най-гъсто обитаема част на Шотландия, включваща Глазгоу и Единбург. Те влизат в действие от петък вечер.
Никола Стърджън призна, че новите ограничения ще навредят на доста бизнеси и няма да бъдат посрещнати добре от хората. Бизнесът я упрекна, че с тези ограничения е „ подписала смъртната присъда “ на сектора.
 Шотландският език може да изчезне до 10 години Шотландският език може да изчезне до 10 години
Шотландският (галски) език може до 10 години да влезе в листата на мъртвите езици, в случай че не бъдат подхванати незабавни ограничения, настояват британ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР