На основание чл. 140, ал. 4 от Закона за публичните

...
На основание чл. 140, ал. 4 от Закона за публичните
Коментари Харесай

Община Мездра кани на публично обсъждане на Годишния отчет за 2022 г.

На съображение член 140, алинея 4 от Закона за обществените финанси и член 42, алинея 4 от Наредбата за изискванията и реда за сформиране на бюджетната прогноза за локалните действия за идващите три години и за сформиране, приемане, осъществяване и отчитане на бюджета на Община Мездра, 
ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - МЕЗДРА 
кани жителите на общината, кметовете и кметските наместници на обитаеми места, общинските съветници, представителите на бизнеса и на средствата за всеобщо осведомление, ръководителите на бюджетни звена и на неправителствени организации, както и цялата локална общност, да вземат присъединяване в 
ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ГОДИШНИЯ ОТЧЕТ НА БЮДЖЕТА НА ОБЩИНА МЕЗДРА И НА СМЕТКИТЕ ЗА СРЕДСТВАТА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЗА 2022 г. 
Публичното разискване ще се организира на 28 август 2023 година (понеделник) от 14:00 часа  в Заседателната зала на Община Мездра (гр. Мездра, ул. Христо Ботев “ №27, ет. 4). 
Материалите за разискването са разполагаем на заинтригуваните лица всеки работен ден в постройката на Общинска администрация - Мездра, в деловодството на Общинския съвет и са оповестени на уеб страницата на Община Мездра: https://www.mezdra.bg/, в секция „ Финанси “. 
Мнения, рекомендации и мнения по тематиката могат да се показват до датата на разискването на електронната поща на Общински съвет - Мездра:, както и в Център за административно обслужване в Община Мездра (гр. Мездра, ул. „ Христо Ботев “ №27, сутеренен етаж). 
За спомагателна информация: тел. 0897 852 556 и 0910 91 216. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР