На официална церемония връчиха дипломите на 115-ия юбилеен випуск на

...
На официална церемония връчиха дипломите на 115-ия юбилеен випуск на
Коментари Харесай

Връчиха дипломите на 115-ия юбилеен випуск на СУ „Христо Ботев“ във Враца /снимки/

На публична гала връчиха дипломите на 115-ия юбилеен випуск на СУ „ Христо Ботев “ във Враца, видя кореспондент на BulNews.
Успешно дипломиралите се зрелостници са 64, като юбилейни грамоти за отличен триумф от курса на образование в гимназиален стадий бяха връчени на 25 дванадесетокласници.
С почетен знак-значка за триумф от курса на образование Отличен (6.00) и резултати от ДЗИ Отличен (5.55), за призови оценки от национални конгреси и без наложени санкции от Педагогическия съвет бе почетен Явор Цвети Чукачев.
От името на Училищното настоятелство, ръководителят Юлиян Кирилов връчи парични награди на зрелостниците с триумф от курса на образование Отличен (6.00) и доста добър триумф на ДЗИ.
„ Най-важното е да се чувствате сигурни в себе си, да знаете какво желаете и какво можете, и като се обърнете обратно да виждате постоянно пътя към вашето учебно заведение “, обърна се към дванадесетокласниците шефът на учебното заведение Виктор Кръстев.
„ Скъпи зрелостници, управлението и педагогическият екип на Средно учебно заведение „ Христо Ботев “ – Враца Ви пожелава да бъдете целеустремени, да имате смелостта да мечтаете и куража да сбъднете задачите си. Помнете, че вие можете да променяте всичко, тъй като сте „ Ботевци “, горди, смели и мощни! “, пожелаха от управлението на зрелостниците.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР