На официална церемония в столицата Кристиан Димитров и Данчо Илиев

...
На официална церемония в столицата Кристиан Димитров и Данчо Илиев
Коментари Харесай

Община Варна получи две отличия „Добродетел на 2023 г. от Националното сдружение на сираците в България

На публична гала в столицата Кристиан Димитров и Данчо Илиев от дирекция „ Спорт " на Община Варна получиха оценката „ Добродетел на 2023 година ". Наградата е присъдена поради дейната поддръжка и присъединяване в провеждането на спортната акция " Ваканция без грижи ". Инициативата е на Националното съдружие на сираците в България и се организира с дългогодишната поддръжка на Община Варна. Отличието беше връчено персонално от ръководителя на сдружението - Слави Михайлов.

„ Ваканция без грижи " се организира за 15 поредна година и има за цел интеграция на деца в неравностойно състояние и деца от обществени институции от цялата страна посредством спортни провокации през ваканцията. В рамките на акцията участниците откриват нови другарства със свои връстници от други градове и развиват спортните си умения.

Наградата „ Добродетел " се връчват на организации, компании и общественици от цялата страна, които през годината са подкрепяли обществените начинания на Сдружението и са взели участие интензивно в грижата за деца без родители.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР