На официална церемония бе открит нов пенсионерски клуб “Божия мост”

...
На официална церемония бе открит нов пенсионерски клуб “Божия мост”
Коментари Харесай

Откриха нов пенсионерски клуб в Лиляче /снимки/

На публична гала бе открит нов пенсионерски клуб “Божия мост” в село Лиляче, оповестиха от Община Враца. На събитието участва кметът на града под Околчица Калин Каменов, който съобщи, че към този момент са обезпечени и 50 000 лева за построяването на футболно игрище в селото.
“С общи старания и с вашата поддръжка, успяхме да реализирахме една фантазия - в Лиляче да има място, където възрастните хора да се събират и да честват. Преди година поехме един ангажимент и към младежите - в селото да бъде построено огромно игрище. Днес, средствата в размер на 50 000 лева от бюджета, към този момент са факт и напълно скоро ще стартира реализирането на плана. Бъдете здрави и дано дружно продължим да развиваме нашия край”,каза още Каменов.
Кметът на Лиляче Красимир Петров благодари на Каменов и донорите за поддръжката при реализирането на ремонтните дейности и съоръжение на помещението.
Водосвет за здраве и благоденствие отслужи отец Николай.
Клубът на пенсионера е построен и оборудван със средства от бюджета на Община Враца, като инвестицията е в размер на близо 20 000 лева
На събитието участваха общински съветници, поданици и посетители на село Лиляче.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР