На очаквано голям зрителски интерес ще се радва двубоят между

...
На очаквано голям зрителски интерес ще се радва двубоят между
Коментари Харесай

ЦСКА продаде над 10 000 билета за мача с ФК Копенхаген

На предстоящо огромен зрителски интерес ще се радва дуелът сред ЦСКА и ФК Копенхаген в третия прелиминарен кръг на Лига Европа.

Първата среща сред двата тима е този четвъртък, 9 август, от 20,45 часа на националния стадион " Васил Левски ", който по всичко наподобява, че ще одобри към 25 000 фенове.

До този миг за дуела са продадени над 10 000 пропуща, а упованията за идващите два дни са най-малко още толкоз да бъдат изкупени от почитателите на ЦСКА.

Цените на билетите са:

- Сектор А - 20 лв.

- Сектор В - 12 лв.

- Сектор Г - 8 лв.

- ВИП ложа - 150 лв.

Деца до 7 години ще влизат на стадиона гратис. Билети могат да бъдат закупени от почитател магазина на " Армията " и в мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на " Арена Армеец ".

Картодържателите имат опция да закупят билет с 10% отстъпка за мястото, разказано на картата им. Те могат да се възползват от понижението при закупуване на билет от касата до почитател магазина на " Армията ". Тя ще работи във вторник и сряда с работно време от 12:00 часа до 19:00 часа и в деня на мача, четвъртък (9 август), от 10:00 часа до старта на дуела.

За облекчение във вторник и сряда от 12:00 до 19:00 часа ще работи касата на Националния стадион " Васил Левски " (ул. " Ген. Гурко " ). В деня на мача всички каси на Националния стадион ще бъдат отворени в 14:00 часа.

 Копенхаген подценява гостуването на ЦСКА поради огромното дерби с Брьондби?
Копенхаген подценява гостуването на ЦСКА поради огромното дерби с Брьондби?

Датчаните идват на следващия ден в София
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР