На няколкостотин жители на Манхатън наскоро бяха изпратени известия да

...
На няколкостотин жители на Манхатън наскоро бяха изпратени известия да
Коментари Харесай

Повече от 500 нюйоркчани ще бъдат разглеждани като съдебни заседатели в процеса на Тръмп за „мълчаливите пари“

На няколкостотин поданици на Манхатън неотдавна бяха изпратени вести да се явят в наказателния съд на квартала на 15 април. Независимо дали го знаят или не, те се преглеждат като правосъдни заседатели в може би най-известния углавен развой в историята на Съединени американски щати.

Адвокатите на някогашния президент Доналд Тръмп и прокурорите от Манхатън са подготвени да проучат над 500 евентуални правосъдни заседатели, когато неговият процесът стартира, съгласно два източника, замайващ брой, който отразява мащаба на самото дело.

Адвокатите ще прегледат отговорите си на дългите въпросници, преди да интервюират доста от тях поотделно в съда, за да реализират консенсус кой да бъде определен. Това е сложен развой, който има за цел да откри бъдещи правосъдни заседатели, които не могат да загърбят пристрастията си, и може да отнеме дни или даже седмици.

платени „ тиши пари “ на кино звезда за възрастни дни преди изборите през 2016 година Той е изправен пред 34 обвинявания в закононарушения и не се призна за отговорен...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР