На някои от тези хора не им харесва факта, че

...
На някои от тези хора не им харесва факта, че
Коментари Харесай

Калин Стоянов: На някои не им харесва, че спряхме нелегалните мигранти и отворихме пътя към Шенген

На някои от тези хора не им харесва обстоятелството, че под мое управление Министерство на вътрешните работи спря незаконните мигранти. Вероятно не им харесва обстоятелството, че предходната година получихме извънредно високата оценка по задачата на Шенген, която отвори пътя за договаряния и способства да бъдем признати в Шенген. Това разяснява пред публицисти вътрешният министър в оставка Калин Стоянов, представен от Българска телеграфна агенция.

Вероятно не им харесва и обстоятелството, че от началото на тази година досега има по-малко жертви по пътищата, съпоставено със същия интервал предходната година, добави Стоянов.

Стоянов изясни, че е водил диалози с Мария Габриел, на които е разисквано какво е реализирано от управническата стратегия и кои са главните цели на министерството за актуалната година.

Попитан за изискване от страна на " Продължаваме промяната - Демократична България " той да не бъде част от новото държавно управление, Калин Стоянов съобщи, че е приказвал само с Кирил Петков, който му е предложил бъде част от Министерския съвет като специалист.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР