На някои хора им харесва да са сами, да не

...
На някои хора им харесва да са сами, да не
Коментари Харесай

5 зодии, които не понасят да са необвързани

На някои хора им харесва да са сами, да не се постанова да дават пояснения, да флиртуват и да не са обвързани. Има други обаче, които от дребни копнеят за връзка, за огромна обич и желаят сериозен и предан сътрудник. Те не могат да понесат концепцията да бъдат сами и самотни, изключително с придвижване на възрастта. Вижте кои са, съгласно “Pink Villa”.

Телец

Много им харесва самата концепция да бъдат влюбени. Те нямат самообладание да се появи някой, който да им споделя, че ги обича, да е до тях, жадуват за сътрудник, който е същински влюбен в тях и им посвещава времето си. Телците са подготвени да поставят доста старания във връзките и да се грижат за половинката, с цел да се получат нещата и връзката да е дълга. Искат сериозна връзка и преданост.

Рак

Те са нежни, благи, добродушни хора. Сърцето им е цялостно с обич, обожават да глезят обичания човек и желаят да знаят, че има на кого да разчитат. В природата им е да се грижат за другите. Искат до себе си непосредствен човек, на който могат да угаждат, да вършат изненади и който да обичат мощно. Раците копнеят за обич, дълготрайна връзка, дом и семейство от дребни. Самотата ги плаши ужасно доста.

Везни

Управлявани са от Венера, планетата на любовта и романтиката. Обичат да са заобиколени от близки хора и копнеят да са влюбени и да получават обич. Самотата ги потиска, те са обществени и се любуват на компанията на другари и половинката. Мечтата им е някой да се грижи за тях и да ги обича абсолютно. Страх ги е да не бъдат самотни, а да останат необвързани до края на живота си им се коства пъкъл.

Лъв

Лъвовете са смели, мощни и горди, само че и те се плашат от самотата и се нуждаят от сигурност и непоклатимост. Искат до тях да има човек, който ги издига на фундамент, дава им цялото си внимание и ги кара да се усещат специфични. Желаят някой да ги глези непрестанно и по този начин да им демонстрира какъв брой ги обича. Идеята да са сами и необвързани не им се нрави, не могат да живеят без някой да им отдава вниманието си.

Скорпион

Много лоялни и почтени зодии. Те желаят дълга, сериозна и постоянна връзка. Не харесват флиртовете и забежките, това е прекомерно незадълбочено за тях и даже ги отвращава. Копнеят за същинска връзка, човек, на който могат да разчитат и да се доверяват, който им оказва помощ и ги схваща. Готови са да влагат доста във връзката и дават всичко за колегата. Не им харесва да са сами или да са с някого, към който нямат мощни усеща.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР