На някои хора често им се случва, в живота им

...
На някои хора често им се случва, в живота им
Коментари Харесай

Младо семейство даде горчив урок на съседи пенсионери

На някои хора постоянно им се случва, в живота им да се месят непознати хора. Най-често това са съседи, пенсионери, които си нямат друга работа. Точно подобен бил и казусът с едно млафо съветско семейство, което се преместило в ново жилище.

Апартаментът на Анастасия и Григорий се оказал тъкмо над баба и дядо, които всекидневно вгорчавали живота им. ето за какво младата двойка решила да им даде урок по ексцентричен, само че ефикасен метод.

Григорий и Анастасия са търсили апартамент дълго време. Те изучавали доста разновидности, вследствие на което техният избор паднал на приличното жилище, в което имало всички условия, за които можели единствено да мечтаят. Апартаментът се намирал в тухлена къща, заобиколен от зеленина, на пешеходно разстояние от него имало парк, учебно заведение, детска градина, няколко магазина и други удоволствия, нужни за естествен живот. Изненадващо, цената за подобен парцел била доста приятна. Григорий, обезпокоен от цената на жилищата, дълго мислел, умувал, ревизирал всички документи и, без да открие някаква измама, въпреки всичко убедил брачна половинка си да спре избора си на този апартамент. Тя се съгласила.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР