На Нова година в култовия клуб легенда Biad premium club

...
На Нова година в култовия клуб легенда Biad premium club
Коментари Харесай

МонДьо празнува ЧНГ с Емануела

На Нова година в паметния клуб легенда Biad premium club беше изпратена остарялата 2017 година и посрещнахме новата 2018 година. Събитието беше доста блестящо и изпълнено с доста забавление, усмивки, позитивно въодушевление и очакване за по-добра и по-успешна нова година.

За страхотния ваучър и високия градус на настроението се погрижи посетител - изпълнителката, звездата Емануела. Тя посрещна новата 2018 година в блестящата конюнктура на Biad и внесе доста класа, изтънченост и направи купона повече от страховит, само че това не е изненада, защото темпераментната певица постоянно основава необикновен празник всякога, когато гостува в клуба легенда. Заедно с всички посетители и другари на клуба, новата година посрещна и един от огромните другари на Biad, известния всемирски публицист и водещ в Нова телевизия, Мон Д`ьо.

И той със своята радостна компания се забавлява и купонясва до зори. За още по-бляскаво и стилно посрещане на 2018 година се погрижи и новия притежател на клуба легенда Димитър Иванов. Като комплимент от негово име и от името на неговия необикновен екип беше поднесено изтънчено френско шампанско, с което посрещането на новата година стана още по особено и блестящо. Купонът продължи до зори и всички посетители и другари на Biad premium vlub посрещнаха новата година в страхотна атмосфера и въодушевление с помощта на експертите работещи в клуба, които се погрижиха всичко да бъде съвършено и естествено наличието на звезда като Емануела беше гаранция за паметен ваучър.

Екипът на Biad premium club би желал да поздрави всички свои клиенти, другари и посетители с настъпването на новата 2018 година. Ще се присъединим към пожеланието на нашия другар - известния всемирски публицист и водещ Мон Д`ьо, който във Facebook страницата си написа: "За новите неточности... новите хора, новите срещи, новите благоприятни условия. 2018-а ще ми даде нов път и нови фантазии. "
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР