На Никулден, когато празнуват рибарите и рибовъдците, е подходящо да

...
На Никулден, когато празнуват рибарите и рибовъдците, е подходящо да
Коментари Харесай

Ресторант Златната рибка стана хит сред врачани с екзотичното си меню

На Никулден, когато честват риболовците и рибовъдците, е уместно да отбележим, че Враца към този момент има ресторант, в който феновете на вкусно приготвена риба могат да й се насладят в приятна атмосфера.
Ресторант „ Златна рибка” отвори порти в града през есента. Той е част от дълготраен план на притежателя на заведението Марио Тончев. Всичко стартира преди повече от 10 години, когато компанията му става концесионер на язовир „ Агов дол “. Амбициозният проект е ориентиран да развие и предложи на пазара един напълно локален артикул, роден в Северозападна България и представляващ комплекс от грижа за язовира, поддръжката му, зарибяване, развиване на спортния лов на риба и туризъм, а след реализиране на резистентност и прогнозируемост на вероятните за развъждане и улов риби-създаване на ресторант, в който те да се оферират. След години на вложения, труд и грижи за водоема това начинание продължава развиването си и в градска среда.
В уюта на ресторант „ Златна рибка” всеки може да изпита удоволствието от вкусна храна, приготвена в забележителната си част с пресни артикули от района. Дали от локален национализъм или просто тъй като на притежателя му е омръзнало да слуша единствено за проблемите на Северозапада, той е подхванал следващия опит в живота си – да предлага главно храна и вино, създадени в трите най-набедени за изостанали области от страната – Враца, Видин и Монтана. В заведението наред с добре познатите типове, може да се открие обилие от прясна сладководна риба – бяла риба, сом, шаран, уклей, бял амур, съветска есетра и други.
Ресторант „ Златна рибка” е единственият в града, който предлага прясна есетра. Рибите се отгледани в язовир „ Агов дол “ и други водоеми на разстояние не повече от 50 километра от Враца. Това е гаранция за техния генезис и прохлада. Любителите на морска, океанска риба и морски блага също няма да останат разочаровани от менюто на ресторанта. За всички, които избират храна, друга от рибата в „ Златна рибка”, се предлага богат избор и на други обичайни ястия и специалитети от пилешко и свинско месо.
В продължение на визията си, че в случай че желаеме да живеем в по-добра среда, ние от Северозапада не може единствено да се оплакваме, а би трябвало да се поддържаме и представяме, ресторанта е заложил освен на добре познатите виновност, само че и на две мазета от района – „ Боровица “ от община Белоградчик и „ Бургозоне “ от община Оряхово, които отлично акцентират характерния и несравним темперамент на района.
Ресторантът предлага богато обедно меню, в което наложително участва най-малко едно рибно ядене и два типа рибна чорба, с изключение на другите обичайни ястия. „ Златна рибка “ предлага на клиентите си доставки и поръчки на ястията си до дома и офиса, като притежателят планува напълно скоро да предлага доставка на пълнен шаран и пълнено печено пиле до всяка една точка на града.
Ресторантът разполага с общо 60 места, 30 от които са лятна тераса. Работното време на „ Златна рибка “ е от 11 до 23 часа, като за момента почивните дни са неделя и понеделник, само че от нова година неработен ден ще бъде единствено неделя.
Телефонът за поръчки на доставки до офис и дом от богатото меню на ресторанта е 0894556766.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР