На никой не му се иска да попада в капаните

...
На никой не му се иска да попада в капаните
Коментари Харесай

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 8 – 12 март

На никой не му се желае да попада в клопките на живота и да тъне в страдалчество. Понякога обаче това възприятие ни сполетява и ние би трябвало да преминем през него, пробвайки неотложно да се измъкнем от тъгата.
През тази седмица някои от зодиакалните знаци няма да се усещат щастливи и не ще бъдат окрилени от очаквания и щастливи мигове. Те ще изпитват нестихващо страдалчество.
Ето кои са те:
Овен
Представителите на зодиака постоянно изпадат в депресивни положения. Това най-много се дължи на качеството им да изопачават нещата и да си измислят сюжети, които не граничат с действителността.
Тази седмица обаче те ще бъдат тъжни, не тъй като сами си предизвикват болежка, а тъй като някой им липсва и нищо не съумява да запълни празнотата в сърцето им.
 Ето по какъв начин наподобява сродната душа на всяка ЗОДИЯ Ето по какъв начин наподобява сродната душа на всяка ЗОДИЯ
Всяка зодия има човек, който е подобаващ за тях и с който могат да прекарат целия си живот. Ето коя е сродната душа на всяка една от 12-...
Добрата вест е, че хубавото време съумява да отмие болката, а доста скоро предстоят топлите месеци, с които страданието ще изчезне безследно.

Рак
Раците няма да се усещат спокойни през този интервал, защото не малко проблеми ще бъдат част от тяхното всекидневие. Ще им се наложи да се изправят пред компликациите и да се преборят с тях. Това за представителите на зодиака не е невероятно, защото те са мощни персони и сами съумяват да подреждат животите си.
Много скоро тъгата им ще бъде отмита и на нейно място ще се настанят душевният мир и фамилният уют.
 3-те зодии без шанс в живота в последно време 3-те зодии без шанс в живота в последно време
Това са зодиите, на които все им бяга шансът, каквото и да вършат, с каквото и да се захванат в живота си. Ето кои са те, какво могат...
Стрелец
Стрелците ще изпитват странна носталгия, даже самите те не съумяват да си обяснят какво тъкмо „ пробожда ” мира им. Много скоро обаче ще намерят разтуха в прегръдките на обичан човек и цялата тази болежка ще остане в предишното.

Водолей
Водолеите няма да бъдат най-радостните хора през тази седмица. Предстои им да се изправят лице в лице с компликациите и да ги превъзмогнат. Те би трябвало да бъдат проведени, както в никакъв случай до в този момент, тъй че страданието скоро да бъде забравено.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР