На невероятно шоу с главен герой професор Божидар Димитров станаха

...
На невероятно шоу с главен герой професор Божидар Димитров станаха
Коментари Харесай

Проф. Божидар Димитров избухна при Коритаров: Задник скапан, трол македонски

На необикновено шоу с основен воин професор Божидар Димитров станаха очевидци феновете на предаването на Георги Коритаров по телевизия TV+. Уникалните подиуми не убегнаха и на „ Господари на ефира “, които ги излъчиха с уместно внимание в последния си епизод. Всичко стартира спокойно и добродушно и нищо не предвещава бурята, която след броени минути ще се завихри в студиото.

Проф. Димитров и Коритаров се пробват да намерят отговор на въпроса за какво в предаванията им съвсем не се обаждат дами. Коритаров застъпи позицията, че това се дължи на обстоятелството, че представителките на нежния пол се прехласват по двамата водещи. „ Те не могат да схванат – повече сме умни или повече сме красиви “, показа Георги Коритаров.

Божидар Димитров постави точка на въпроса с констатацията, че той е по-красивият от двамата.

Коритаров пък прикани да стартират да се обаждат най-просветените фенове и екшънът настъпи напълно скоро.

По телефона се включи фен, който изиска да беседва с шефа на Националния исторически музей (НИМ) по горещата тематика за Македония. „ Г-н Димитров, години наред вие трърдите, изтъквам ви думите, че македонците са олигофрени, че македонците са вампири, че македонците са катъри.

Давате ли си сметка, че вие сте опасност на националната сигурност и териториалната целокупност на Република България? Това минава ли ви през мозъка? “, попита фенът. През първата част на изявлението му проф. Димитров беше очевидно удовлетворен от цитираните бисери. Когато чу въпроса обаче, историкът се преобрази тотално.

„ А на тебе минавало ли ти е през мозъка, бе, гъз прогнил, трол македонски, злобар нещастен… “, засипа с мощни офанзиви съперника си проф. Божидар Димитров.
Запис от деянията на изящна книжовност в студиото на Георги Коритаров гледайте ТУК

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР