На най-суетното светско събитие Златната игла“ Мария Игнатова блесна сама Водещата

...
На най-суетното светско събитие Златната игла“ Мария Игнатова блесна сама
Водещата
Коментари Харесай

Май й дойде акъла: Мария най-после паряса Нойзи?

На най-суетното светско събитие „ Златната игла “ Мария Игнатова блесна сама

Водещата бе, както постоянно, неотразима в белия си сатенен костюм. Тя се бе барнала с тоалета на една от водещите фешън марки, като даже се разноски на сцената като манекенка.

Но измежду присъстващите звезди трус провокира неналичието на половинката й Ивайло Цветков-Нойзи.

След като се врече във безконечна честност на скромната си брачна гала, Мария влачеше обичания си на всички места, като „ камък на шия “. Тя го изтласка в каймака на обществото и го срещна с видни персони.

Докато за Нойзи се знаеше единствено и само, че е интелектуалец и сякаш доста интелигентен мъж.

Да, но той сподели и другото си лице, което въобще не бе за гледане. Нойзи се настани в огромната къща на жена си, нищо не подхващаше, а тя се трудеше и за двама, като вадеше парите.

Стана ясно, че той даже не си помръдва пръста да оказва помощ в семейството,  а просто седи, чека и ги приказва единствено едни високопарни.

За похлупак преди дни служителите на реда го ловнаха прекомерно добре накиснат, като за малко се отърва да не търка наровете в пандиза.

Е, колкото и да го обича и да му се възхищава, както и да го пази, най-после на Мария Игнатова трябваше да й „ светне алената лампичка “.И да се отърве от тунеядеца най-после, поучават я в нета.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР