На националния празник МВР и службите се заеха с профилактика

...
На националния празник МВР и службите се заеха с профилактика
Коментари Харесай

МВР профилактира срещу заплахи за „здравето и живота на руския патриарх Кирил“

На националния празник Министерство на вътрешните работи и службите се заеха с профилактика на жители по отношение на отправени от тях закани свързани с визитата на съветския патриарх Кирил в България. Това излиза наяве от публикуван клип от Иво Дошев, качен на страницата му във " Facebook ".

Към момента е ясно, че с изключение на Дошев е предизвестен още и отец Рафаил – Росен Стефанов.

По неофициална информация предупредителни протоколи са формирани общо на петима. Другите трима са Теодор Спасов, Калин Димитров и украинката Лиса Самсона, оповестява " Клуб Z ".

Към момента от Министерство на вътрешните работи се въздържат с публична позиция по случая. Не е ясно и каква част от силите на реда са ангажирани с акцията.

В клипа се вижда по какъв начин служител на реда изяснява, че мотив за съставянето на предупредителния протокол е, че " насочат закани към Негово Светейшество Кирил, Патриарх Московски ".

Полицаят показва, че сигналът е пристигнал от ГДБОП и НСО. Това са службите, които се грижат за комфорта на политичския хайлайф. Най-вероятно те са следили " Facebook ", с цел да видят кой " заплашва " съветския патриарх.

В публикувания в интернет сигнален протокол написа " да не се насочат закани и закани против здравето и живота на съветския патриарх Кирил “.

 Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР