На националния празник 3 март започва предизборната кампания за вота

...
На националния празник 3 март започва предизборната кампания за вота
Коментари Харесай

Има ли изненади в листите на партиите за вота на 2 април?


На националния празник 3 март стартира предизборната акция за вота на 2 април. До края на февруари партиите би трябвало да показват листите си.

Официално -СДС оповестиха водачите си, а от през вчерашния ден започнаха да ги записват по места. Лидерът на обичайно оглавява две листи – тази в 25 МИР в София, и в Пловдив-град.

Бившият ръководител на Народното събрание става лидер на листата в Пловдив-област. По две листи оглавяват някогашният ръководител на парламентарната група – в Русе и в Разград, както и Красимир Вълчев – в Шумен и Стара Загора. Зам.-председателите на партията – Томислав Дончев и, застават отпред надлежно в Габрово и Варна.

Без напрежение минава реденето на листите в новото обединяване – „ “ и „ “, споделят от обединението. Въпреки това от Политическа партия влезе в словестни престрелки с някогашните си сътрудници.

В листите за новия парламент е и някогашният представител на държавното управление, само че няма да има водаческо място, разгласи съпредседателят на Политическа партия.

В пък ще има хора, които за първи път ще са водачи. Във Велико Търново е имало и напрежение.

И „ “ стартира регистрацията на листите си. Това направиха кандидат-депутати в Пазарджик.

Вторник – 28 февруари, е на листите в Централната изборна комисия.

Гледайте във видеото коментара на политолога Георги Харизанов!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР