На нас и на столицата ни трябва кмет технократ, с

...
На нас и на столицата ни трябва кмет технократ, с
Коментари Харесай

Делян Добрев: Кметът Терзиев най-добре моментално да си подаде оставката и да се покрие някъде

На нас и на столицата ни би трябвало кмет технократ, с опит, акцентира депутатът от ГЕРБ-СДС
" Кметът Терзиев най-добре мигновено да си подаде оставката и да се покрие някъде. Да мъчиш към този момент три месеца стотици хиляди хора, тъй като си несръчен да подпреш една колона е непростимо. Да, за качването от бул. България на Околовръстното в посока Пловдив, приказвам. Късаме си нервите по няколко пъти дневно към този момент цяло лято поради проблем, който може да се реши за няколко дни. Представете си какво ще стане на 15.09?! "

Това написа на страницата си във Facebook депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

Ето и още от неговия пост:

Понякога доста ненавиждам да съм прав! Вижте поста ми от 3.07.2023г:
" Да оставим за малко на страна Държавна сигурност връзките на Васил Терзиев, които очевидно са в основата и на неговия бизнес. Да приемем, че не е по този начин или това няма значение и да чуем какво ни споделя. Какво му е посланието?
" мислещи, можещи, стопански самостоятелни хора "
Аз ли нещо съм изпуснал? Да не би общината да се е трансформирала в академия за личностно израстване на софиянци?
Доколкото знам, не е.
Да не би пък да сме се заблудили и Васил Терзиев да желае да става шеф на столично учебно заведение?
И това не е.
Но пък това обръщение оставя в мен един неприятен привкус от времето, когато страната и нейните комунистически ръководители знаеха кое е най-хубавото за нас хората. Правеха ни образцови чавдарчета и пионерчета, с цел да станем след това положителни комунисти.
Не! Не желая никой да ме прави " мислещ, можеш и стопански самостоятелен ". Това си е моя работа и в случай че желая ще съм подобен, а в случай че желая няма!
Най-малкото пък това е работа на кмета на София. От кмета на София чакам да продължи да взема решение проблемите на бурно развиващия се град в последните десетилетия, свързани със тапите, чистотата на въздуха, шума, благоустройството на кварталите и други

И най-после дано го кажа по-ясно! Не ни би трябвало некомпетентен идеалист за човешки идеали със скелети в дрешника. На нас и на столицата ни би трябвало кмет технократ, с опит в решаването на градоустройствените проблеми и обезпечаването на физическа среда за първокласен живот. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР