На народа ни му писна от случайници в политиката. От

...
На народа ни му писна от случайници в политиката. От
Коментари Харесай

Елена Гунчева: На народа ни му писна от случайници в политиката

„ На народа ни му писна от случайници в политиката. От хора интелектуално и душевно импотентни. От слагачи и използвачи. От хора, които подвигат единствено пушилка, само че цялата им пара отива в свирката. И от други, които са нездравословни като скакалци. Омръзна ни, бе, омръзна ни!!! Това написа във фейсбук юрист Елена Гунчева- Гривова.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

ДОСАДА, ДОСАДА, ДОСАДА
Предстои най-нелегитимният парламент от 35 години насам. Не може да се вършат закони и да се ръководи, когато са ти дали доверие някакъв дребен % от 30 % от пълнолетните българи. Разнородните партии и обединения, които влизат, са израз не толкоз на объркването на хората, колкото на неистовите старания на Козяк по някакъв метод да поддържа илюзията за народна власт и това, че хората имат избор.

Със сигурност този следващ парламент няма да издържи дълго, моитое прогнози са до късната есен. Навлизаме дълбоко в парламентарна и политическа рецесия. Народът не желае повече по този начин, политиците не могат повече по този начин. И някоя от двете страни би трябвало да направи внезапна крачка към смяна, с цел да се върви напред. В случая политиците доста потребни ходове нямат – очеизвадно е недоверието на българите към всеки, който се включва в политиката.

Елена Гунчева: На народа ни му писна от случайници в политиката 10.06.24 12:57 Защо козето мляко е толкоз потребно за здравето? 10.06.24 12:44 Ето какъв брой вода би трябвало да пиете дневно с цел да сте здрави 10.06.24 12:43 BZ: „ Ядрената теория “ на НАТО е доста по-непрозрачна от тази на Русия 10.06.24 12:33 Разбиха незаконна група за разпространяване на опиати 10.06.24 12:24

От друга страна, от посолството не позволяват съвсем читави да се включват. Или ги купуват, или ги смачкват. Ако някой си фантазира, че някой извън ще допусне в Народното ни заседание нов Левски, Ботев, Бенковски и така нататък, значи, че е належащо незабавно да потърси консултация при психиатър.

Посланията на политиците стават досадни като латерни, минават около ушите на драгия гласоподавател и не оставят никаква диря сред тях. Не, че драгият гласоподавател е простак, просто посланията са детски, досадни и въобще отвън значимите на драгия гласоподавател неща. Едните са се засинили за Зелената договорка и да оказваме помощ на Украйна, другите си търсят вътрешнопартийни врагове и желаят да пращат в Белене и ненавиждат всеки, който не им се възхищава, трети развиват политическа шизофрения и така нататък

Общото в посланията е: скука, скука, скука!
На народа ни му писна от случайници в политиката. От хора интелектуално и душевно импотентни. От слагачи и използвачи. От хора, които подвигат единствено пушилка, само че цялата им пара отива в свирката. И от други, които са нездравословни като скакалци. Омръзна ни, бе, омръзна ни!!!

А честито на новите депутати, да се порадват на благините и нека някой направи нещо друго, тъй като другояче пропадането ще продължава. За всички! Нито народът може без политици и водачи, нито политиците и водачите могат без народ! Това е!

Елена Гунчева-Гривова

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Още вести четете в: Избори 2024, Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР