На мястото, където са заровени труповете край Банкя, има следи

...
На мястото, където са заровени труповете край Банкя, има следи
Коментари Харесай

На мястото, където са заровени труповете край Банкя, има следи от влачене

На мястото, където са заровени труповете край Банкя, има следи от влачене. В храстите е открита и обувка, съобщи кореспондент на TrafficNews.

Както към този момент съобщихме, арестуваният траурен сътрудник е Георги Василев Енев. Мъжът бе задържан на мястото на престъплението, до момента в който заравял мъртвец. Дупките, в които били полагани телата, са дълбоки едвам 40 см.



По наша информация във компанията на Енев са работили 10 души. Повечето от тях нямат шофьорска брошура, само че все пак карали буса, с който са пренасяни труповете на възрастните хора. Вътре са открити и празни ковчези.



Припомняме, че Енев е от село Иваня, което се намира край Банкя. Той е престъпно проявен. Преди 3 години продал къщата на майка си там и купил апартамент на морето. Разведен е и има щерка. С престъпно досие е. На негово има са регистрирани две траурни организации. Бусът на организацията, с който е работел, е регистриран на името на 23-годишна жена на име Никол Ринкова.

При диалог със брачна половинка ѝ - Богомил Ринков, притежател на друга траурна организация, той съобщи, че колата е продадена преди година и половина на Енев.

" Потресен съм. Това е доста ужасяващо. Ако знаехме и ние щяхме да подадем сигнал. Тези негови дейности ще ударят по целия ни бизнес. Не е морално, не е законно. Ужасно е! ", сподели Ринков.

Очаквайте детайлности!











Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР