На място е загинал 19-годишен младеж. Неговият брак близнак и

...
На място е загинал 19-годишен младеж. Неговият брак близнак и
Коментари Харесай

Един От Двама Близнаци Карал Колата-Ковчег При Ада В Пловдив

На място е умрял 19-годишен юноша. Неговият брак близнак и още един пасажер са откарани в болница, предава Трафик нюз бг.

Според информацията до тук, зад кормилото е бил един от двамата близнаци. На лидера, който е карал без брошура, е взета кръвна проба за алкохол и опиати. В момента се чакат резултати от инспекцията.

По заповед на шефа на полицията ст. комисар Йордан Рогачев е почнала инспекция за самоличността на притежателя на автомобила, който го е дал на неправоспособния лидер. Според поданици на Столипиново, водачът е бил в нетрезво положение. Местни описаха пред наш кореспондент, че всички пасажери в Опела са живеели в един и същи вход в центъра на махалата. До късно нощес пред блока имало маса, на която локалните яли и пили. По някое време момчетата станали и тръгнали с Корсата.

Никой не знае накъде били тръгнали. Задържана е собственичката на потрошения автомобил. Вероятно обаче тя няма да остане за дълго в ареста, защото се оказало, че е трансферирала возилото на бащата на близнаците доскоро повече от месец. Именно родителят дал ключовете на младия водач. В момента органите на реда търсят бащата на момчетата. Трупът на втората жертва - 16-годишно момче, бе изваден от река Марица по-рано през днешния ден. След удара тялото му е изхвърчало от колата и е паднало в Марица.

В момента половината ромска махала е пред блока на починалите. Близки и познати утешават разтроените родители на жертвите.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР