На мода е холивудската бяла усмивка, която е признак на

...
На мода е холивудската бяла усмивка, която е признак на
Коментари Харесай

Приятелка ме научи как да избелвам зъбите за 5 минути и да ги правя напълно чисти- без плака и кървящи венци

На мода е холивудската бяла усмивка, която е симптом на здрави зъби и хубост. Хората постоянно са загрижени за въпроса: Да се прибягва до професионални способи на невероятната цена, или да опитате да избелите зъбите си вкъщи? И в двата случая, би трябвало да бъдете доста деликатни, тъй като можете да увредите зъбния гланц.

Ако не мога да очаквам да се покаже ослепителна усмивка, само че средства за стоматологична помощ не, тези дома средства за вас.

Избелване на зъбите

Сода
Лъжичка сода и щипка сол съвършено отстраняват зъбната плака и избелват зъбите с няколко нюанса. За да се избели усмивката, върху влажна четка за зъби, се слага приготвената примес и просто си търкате зъбите с нея. След това изплакнете устата си с вода. Содата не вреди на здравето на устната празнина, само че злоупотребата с този артикул не се предлага.

Алое вера гел
В чаша с вода се прибавят 0,500 мл сода за пиянство, 1 чаена лъжичка алое вера гел, 10 капки етерично масло лимон и 4 супени лъжици растителен глицерин. Смесва се добре и се изсипва течността в подобаващ резервоар за предпазване. Използвайте този инструмент, всеки ден, трийте зъбите си и ще забравите отвратителната плака и зъбен камък!

Протокалова кора
Един бърз и елементарен метод за разчистване на зъбите с портокалова кора. За премахване на зъбен камък, зъбите се трият с кора, и по-късно в продължение на 10 минути, тя се слага на зъбите.

Друго много дейно средство за нарязан кори от цитрусови плодове, по-точно от бялата им част. Смилат се в кафемелачка и се прибавя паста за зъби. Подходяща е за ежедневна приложимост, тъй като тя оказва помощ в битката с плака образуващи микроорганизми в устната празнина и е натурален и на ниска цена метод за избелване пожълтелия гланц.

След избелване, зъбите стават чувствителни, тъй че би трябвало да се обърне особено внимание на укрепването на емайла и венците. Споделете тези секрети за съвършена усмивка с другари.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР