На много сериали в последно време не им се получи,

...
На много сериали в последно време не им се получи,
Коментари Харесай

Мистерии, ужаси и впечатляващ гаф, който разкри всичко: Какво знаем за сериала The Last of Us?

На доста сериали напоследък не им се получи, само че който е направил подобен по игра, не е сбъркал. Затова сме и с огромни упования към The Last of Us, който към този момент има дата за премиера. 

Става въпрос за 15 януари, като датата беше доказана от HBO, откакто консуматор на платформата видя гаф там, който издал датата. 

Според Variety първият сезон на сериала ще покрива и първата игра, тази от 2013 година Ако не сте играли играта, няма ужасно, сюжетът ще ви грабне и без да имате подпора у дома.

Виж още: От " Черната пантера " до " Капитан Америка ": Филмите на Marvel, които чакаме с нетърпение 

Джоел и Ели, които са татко и щерка, са двама от оживелите след зомби апокалипсис в Америка. Не става въпрос за типичен зомбита, а за хора, инфектирани с рискова гъбична зараза, трансформирала ги и самите тях в огромни и рискови гъби. В основните функции влизат Педро Паскал и Бела Рамзи.

Бари Гоуър е индивидът, който ще прави маските и протезите на хората-гъби. Той разказва работата по сериала като сбъдната фантазия за всеки, който " създава " чудовеща като него. 

" От това, което сме снимали досега, всичко наподобява много реалистично и като в играта. Надявам се почитателите да харесат всичко това и даже да имаме нови такива - отвън тези, които са играли играта ", споделя той.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР