На митинг във Флорида снощи президентът на САЩ Доналд Тръмп

...
На митинг във Флорида снощи президентът на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Тръмп иска нова медия в Щатите

На протест във Флорида нощес президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разказа работата на телевизия Си Ен Ен като „ позор “ и предложи да се сътвори нов медия, която да дава същински вести за страната.
„ Знаете, че отвън Съединени американски щати Cи Ен Ен е доста по-важна медия, в сравнение с е в страната. И огромна част от това, което виждате тук, се излъчва по целия свят “, сподели Тръмп, представен от БГНЕС.
Според него международните водачи постоянно са задавали въпроса " за какво Cи Ен Ен ненавижда твоята страна толкоз доста ". Президентът е уверен, че би трябвало да се сътвори нова медия, сходна на Радио Свободна Европа или Гласът на Америка, която да предава точна информация за Съединени американски щати в чужбина.
" Трябва да стартираме лична (телевизионна) мрежа и да публикуваме същински вести, тъй като те (Cи Ен Ен) са толкоз неприятни ", съобщи американският президент.
Както е известно, откогато е определен за президент, Тръмп се сблъсква с по-независими американски медии като Cи Ен Ен, които съгласно него водят " лов на вещици ", " работят за демократите ", популяризират „ подправени вести “ и са „ врагове на народа “.
Последните му мнения бяха за вестници като „ Ню Йорк Таймс “ и „ Вашингтон пост “, които мощно отразяват спорния телефонен диалог на Тръмп с украинския президент Владимир Зеленски през юли, поради който Конгресът стартира следствие за импийчмънт.
Той назова тези вестници, както и Си Ен Ен, „ корумпирани “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР