"На Министерски съвет ще приемем удължаване на пандемичната обстановка. Продължаваме

...
"На Министерски съвет ще приемем удължаване на пандемичната обстановка. Продължаваме
Коментари Харесай

От последните минути! Удължават извънредната епидемична обстановка в страната

"На Министерски съвет ще приемем удължение на пандемичната конюнктура. Продължаваме да мислим отговорно, макар мотаенето на президента с даването на мандата ", сподели министър председателят в оставка и водач на ГЕРБ Бойко Борисов във видео във Facebook.
"Времето си лети, мина един месец от изборите и пристигна 1 май ", сподели още Борисов.
По думите му хотелите, заведенията за хранене, нощните заведение и туроператорските компании желаят да знаят по какъв начин ще мине този сезон.
Министърът на туризма в оставка Марияна Николова съобщи, че страната ни е подготвена за началото на летния туристически сезон и той ще протече при спазването на всички протоколи.
Министерството на туризма ще показа обединен протокол за идване в страната, добави Николова. Той ще бъде координиран с всички здравни управляващи.
„ Правилата за влизане в страната ни би трябвало да бъдат конкурентни с тези в другите страни. Те би трябвало да са в помощ на българския туризъм. В страната ще се влиза по три метода – с имунизационен документ, с негативен PCR или сертифициран антигенен тест и с документ за преболедуване през последните 6 месеца”, изясни здравният министър в оставка проф. Костадин Ангелов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР